Ekonomi

Başkan Aras: “Bodrum’un mutluluğu için çalışıyoruz”

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesi’nde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen İsmail Altındağ Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Aktivite Alanı açılış töreniyle vatandaşların hizmetine sunulurken, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “İlçe halkı için çalışıyoruz. Bodrum’un mutluluğu.”

Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen İsmail Altındağ Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Aktivite Alanı’nın açılışına çok sayıda vatandaş katıldı. Çiftlik Mahalle Muhtarı Halil Köse yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ekibine böyle bir tesisi kazandırdıkları için teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras açılış konuşmasında, geçmişte Muhtar Yardımcılığı yaparak Bodrum’a katkıları olan merhum İsmail Altındağ’ı anarak, “Burası İsmail Altındağ’ın mahallesi, mekanı cennet olsun. Belediye Başkanımızın mahallesine ve Bodrum’a büyük hizmetleri var.Kendisine de bir konuşma yaptık.”Pazar yerimizin adını vefa sözü vermek üzere Çiftlik İsmail Altındağ Kapalı Pazar Yeri olarak tescil ettirdik. En kısa zamanda meclise kazandıracağız ve meclis kararıyla adını ölümsüzleştireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza Allah’tan rahmet diliyor, hizmetlerinden dolayı şükran ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başkan Ahmet Aras konuşmasının devamında çalışma arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizim belediyecilik anlayışımız sosyal, şeffaf, halkla iç içe ve hesap verebilir. Bodrum son dönemde çok büyüdü. Herkes bu büyümeden nasibini alıyor. “İhtiyaçlar artıyor. Ama büyük bir gayretle işimizin başındayız. Ben arkadaşlarımla gurur duyuyorum ve belediye personeline huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sahne alan Bodrum’un yerel sanatçısı Ender Kasal ezgileriyle açılışa renk katarken, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve vatandaşlar Bodrum’a özgü halk oyunları oynadı. Açılış etkinlikleri sonunda 9. Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası münasebetiyle Slow Food Slow Gari Bodrum Derneği tarafından börülceli tarhana çorbası ve Bodrum denizci peksimet ikramında bulunuldu.

772 metrekare kapalı alana sahip olan çelik istişare alanı konumu ve çevresi ile vatandaşların hizmetine sunulurken, alanda pazar faaliyetlerinin yanı sıra düğün, taziye, çeşitli etkinlikler ve sosyal etkinlikler de yapılacak. . Belediyenin pazar yeri çalışmaları kapsamında muhtarlık ile Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Ofisi birebir alanlarda hizmet verecek. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

paslanmaz korkuluk
Başa dön tuşu